Γάμος/ ανταλλαγή όρκωνΓάμος/ ανταλλαγή όρκωνΓάμος/ ανταλλαγή όρκων

Γάμος/ ανταλλαγή όρκωνΓάμος/ ανταλλαγή όρκων

Γάμος / ανταλλαγή όρκων

Ο γάμος είναι πάντα ένα όνειρο! Γιορτάστε την ξεχωριστή σας μέρα με έναν γάμο προσαρμοσμένο σε ένα σκάφος, περιτριγυρισμένο από αφρώδη κύματα και υπέροχες θαλασσογραφίες!

Γάμος/ ανταλλαγή όρκων

Σε μία τόσο σημαντική μέρα της ζωής σας όπως αυτή του γάμου σας, το σκάφος μας σε συνδυασμό με τα καταγάλανα νερά των Ελληνικών θαλασσών θα σας προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό για ένα μαγικό γάμο.Σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον πιο πρωτότυπο σκηνικό γάμου! Κάντε το γάμο που ονειρευόσαστε πραγματικότητα και κρατήστε για πάντα χαραγμένες τις μοναδικές αυτές στιγμές.Γάμοι, αρραβώνες και ανταλλαγές όρκων εν πλω  ή σε κάποια μοναχική παραλία ή νησί. Έιναι ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν ρομαντικές και καταδικές τους στιγμές.Φανταστείτε την ανταλλαγή όρκων κάτω από τα αστέρια, περιτριγυρισμένοι  από την αφρώδη γαλάζια θάλασσα. Φωτογραφίστε τις πρώτες σας στιγμές ως σύζυγοι ενώ ο ήλιος βυθίζεται στον ωκεανό. . Η θάλασσα, ο ουρανός, το φως είναι ένα μαγευτικό φυσικό σκηνικό ικανό να ξεκουράσει το σώμα και την ψυχή και να οδηγήσει τη Νύφη και το Γαμπρό στο όνειρο. Η νύφη και ο γαμπρός, ξεκούραστοι και χωρίς άγχος χρόνου συναντιούνται με τον φωτογράφο του γάμου τους όποια μέρα επιθυμούν για την φωτογράφηση. Καλύτερες φωτογραφίες, καλύτερο φως, καλύτερο φόντοΗ έμπειρη ομάδα μας, αναλαμβάνει να τα οργανώσει όλα και  μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε λεπτομέρεια: catering, διακόσμηση, bar,φωτογράφιση και ό,τι άλλο χρειαστείτε.Αναλαμβάνουμε την μεταφορά περισσοτέρων επισκεπτών αν θέλετε και οργανώνουμε τα ΠΑΝΤΑ

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

Γάμος/ ανταλλαγή όρκων