Τύποι ΝαύλωσηςΤύποι ΝαύλωσηςΤύποι Ναύλωσης

Τύποι ΝαύλωσηςΤύποι Ναύλωσης

Τύποι ναύλωσης

Ενοικίαση Σκάφους χωρίς Πλήρωμα

Για αυτούς που έχουν την εμπειρία της πλοήγησης σκαφών...

Η Ενοικίαση Σκάφους χωρίς Πλήρωμα, ακριβώς όπως ακούγεται, είναι για τους επισκέπτες που θέλουν να ταξιδέψουν οι ίδιοι το σκάφος!

Στην περίπτωση αυτή, οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για όλες τις πτυχές λειτουργίας του σκάφους, όπως ιστιοπλοΐα, πλοήγηση, αγκυροβόληση, προβλέψεις καιρού, μαγείρεμα, καθάρισμα και το σημαντικότερο η διασκέδαση!

Εάν έχετε την εμπειρία, είστε ένα τολμηρό πνεύμα και επιθυμείτε να δοκιμάσετε τον πραγματικό ναυτικό τρόπο ζωής, η ενοικίαση σκάφους χωρίς καπετάνιο και skipper είναι ιδανική για σας. Αυτός ο τύπος ναύλωσης παρέχει τα περισσότερα στην ελευθερία και την ιδιωτικότητα που μπορεί να επιθυμείτε. Κάνετε ό,τι θέλετε, όταν το θέλετε.

Το κάθε ημερήσιο ταξίδι είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή! Πάρτε το τιμόνι και πλεύστε για νέες περιπέτειες!

Για περισσότερες λεπτομέρειες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επανδρωμένη ναύλωση

Για να είστε εντελώς χαλαροί, χωρίς έγνοιες και ευθύνες, αφήνοντας ταυτόχρονα το πλήρωμα να κάνει όλη τη δουλειά.

Η επανδρωμένη ναύλωση είναι η σωστή επιλογή, αν επιθυμείτε να είστε εντελώς χαλαροί, χωρίς έγνοιες και ευθύνες, αφήνοντας ταυτόχρονα το πλήρωμα να κάνει όλη τη δουλειά.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε επιλέξει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ή ένα μηχανοκίνητο σκάφος, η επανδρωμένη ναύλωση είναι μια απλούστερη επιλογή ενοικίασης, θεωρώντας ότι το επαγγελματικό πλήρωμα είναι υπεύθυνο για την πλοήγηση κατά την περίοδο της ναύλωσης.

Ως εκ τούτου μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα και τον ήλιο και επίσης να χαράξετε με τον πλοίαρχο ποια διαδρομή να ακολουθήσει. Εκτός από τον πλοίαρχο, για όλους εσάς που θέλετε χαλαρές διακοπές, χωρίς ανησυχίες όσον αφορά τα γεύματα και το νοικοκύρεμα του σκάφους, η Summerdream προσφέρει τη δυνατότητα διεύρυνσης του πληρώματος προσθέτοντας μια hostess και ένα σεφ/μάγειρα

Για περισσότερες λεπτομέρειες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας τώρα;

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

Τύποι Ναύλωσης